Beskrivelse
En dyb nudel øse, der gør det let at servere rygende, varme nudler for familie og gæster.
Nudler er som bekendt en vigtig ingrediens og basis i det kinesiske køkken. Kinesiske nudler varierer meget afhængigt af produktionsområdet, ingredienser, form eller bredde og fremstillingsmåde. De er en vigtig del af de fleste regionale køkkener i Kina og andre lande med betydelige oversøiske kinesiske befolkninger.
De koges generelt, selvom de også kan steges i olie, indtil de er sprøde, og visse risnudler fremstilles direkte ved dampning og indtages kun friske.
Vores nudel øse er forsynet med en krog, så øsen let kan hænge på grydekanten, og nudlerne dryppe af i gryden.
En nudel øse kan også anvendes til lynstegning af grønsager, pasta, dumplings, udon- og ramen nudler eller spaghetti.
Mål: Højde med træhåndtag 37,0 cm, diameter trådkurv 13,5 cm, højde trådkurv 13,0 cm