Masahiro Japanske Kokkeknive kan let slibes endog meget skarpe

Et af de vigtigste redskaber i det asiatiske køkken er den japanske kokkekniv.
Den Kinesiske Butik fører et bredt udvalg af Japanske kokkeknive “Hocho” alle importeret direkte fra Japan.

Vi har prisvenlig serie af Kokkeknive udført i enkellaget rustfrit stål med højt kulstof indhold. Knivene er lidt hårdere og holder skarpheden i lang tid.

Endvidere fører vi en serie fra “Masahiro”, som har en lang tradition for at fremstille Samurai sværd. Disse knive er fremstillet i en blanding af jern og stål med et højt kulstof indhold. Masahiro knivene er lidt blødere i bladet og skal slibes oftere, men de kan til gengæld let slibes endog meget skarpe.

Fra Yangjiang i Sydkina importerer vi en virkelig fin kinesiske flækkekniv i rustfrit stål. Kniven er en alt-mulig-kniv, som ikke kun bruges til at hakke, men også til at skære og udskive med